Doe mee met Heel Beemster Bakt

Ben jij een gepassioneerd taartenbakker?
Krijg je vaak complimenten over je zelfgemaakte cupcakes?
Of vraagt iedereen naar je geheime broodrecept?

Doe dan mee aan ‘Heel Beemster bakt’. Hét bakfestijn van De Beemster & omstreken waarbij we jou uitdagen je beste baksel voor te zetten. Zaterdag 5 oktober 2019 is de aftrap van onze grote bakwedstrijd. Je kunt deelnemen aan slechts één van de drie categorieën, te weten: 1. Taart / 2. Cake & koek / 3. Brood.

Afhankelijk van de categorie ontvangen de deelnemers ingrediënten die tot het assortiment van de molenwinkel behoren. Daarnaast mogen ingrediënten en producten die niet in de molenwinkel verkrijgbaar zijn worden toegevoegd.

Je kunt je hieronder inschrijven. Doe dit vóór 29 september 2019.
Inschrijfkosten: € 10.— p.p. (+ transactiekosten van min. €0,35 per bestelling).
De bakwedstrijd is tevens opengesteld voor deelnemers uit Avenhorn, Zeevang, Graft-de Rijp, West-Graftdijk, Grootschermer, Schermerhorn, Stompetoren en Purmerend en omstreken.

Na inschrijving geven de gerenommeerde bakkers Harry & Marcel de Groot aan alle deelnemers ‘Tips & Tricks’ om je alvast de fijne kneepjes uit het bakkersvak te leren. Daarna ga je thuis zelf aan de slag!
Harry en Marcel nemen tevens zitting in de jury die op 9 november de ingezonden baksels op smaak, geur en uiterlijk beoordeelt. Per categorie zijn er drie prijzen te winnen.

Met het zich aanmelden voor dit bakevenement verklaart de deelnemer akkoord te gaan met het wedstrijdreglement. Bekijk deze hier: file-pdf-acrobat Reglement-Heel-Beemster-Bakt.pdf

© Copyright 2018. De Stichting tot behoud van De Nachtegaal | Colofon