Een echte brug

Het is u misschien al opgevallen dat er weer werkzaamheden zijn rondom het molenerf. De firma Kraakman is momenteel druk bezig met het aanleggen van een betonnen brug. Inmiddels is de bekisting aangebracht en in de week van 9 maart wordt het beton gestort.

Een aantal jaar hebben we gebruik gemaakt van een noodbrug. Daar waren we tot nu toe heel blij mee. De firma van ’t Hek stelde die aan ons ter beschikking. Maar een echte brug geeft het erf direct een ander aanzicht. Zodra de brug klaar is wordt er gestart met de aanleg van de beschoeiing en wordt het molen-erf bestraat.

U bent altijd van harte welkom om de molen te bezichtigen, om een van onze meelproducten te kopen of om onze meelbuil te bekijken. De molenaars zijn aanwezig op woensdag van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Bij goede wind draait dan de molen!

© Copyright 2020. De Stichting tot behoud van De Nachtegaal | Colofon