De rode loper ligt voor u uit

De dansende koeien van de familie Uitentuis zijn op 12 april een prima reden om ook De Nachtegaal te bezoeken die speciaal voor die dag „wagenwijd” geopend is. Bent u al langere tijd niet meer bij de molen geweest dan is dat een extra reden om even langs te gaan.

U zult uw ogen niet geloven want er is de afgelopen maanden een berg werk verzet. Vanaf nu geen gemodder met een wankele noodbrug of een onbegaanbaar terrein meer. Een pracht van een brug vormt de fraaie entree naar ons molenerf dat net deze week van nieuwe bestrating en een mooi terras is voorzien. Ook de molenschuur is nagenoeg klaar en de nieuwe beschoeiing maakt het plaatje compleet.

Daarnaast zou u bijna vergeten waar het allemaal om draait, de molen dus. Ook daar hebben wij niet stilgezeten. Dankzij de aankoop en restauratie van een zogenaamde meelbuil kunnen wij nu ook voorzien in de vraag naar Beemsterbloem, en met onze nieuwe mengmachine kunnen wij diverse mixen verzorgen.

Met ingang van 12 april kunt u bij De Nachtegaal terecht voor de volgende (h)eerlijke meelproducten:

  • Beemster volkorenmeel (desgewenst ook grof gebroken of fijn gemalen);
  • Beemsterbloem;
  • Griezen en zemelen;
  • Onze eigen “Beemster Betje” mixproducten:
  • pannenkoekenmix
  • vijfgranenbroodmix
 ——————
Tijdelijke producten
Ook hebben wij een tweetal leuke en unieke Beemster kadosuggesties met het oog op bijvoorbeeld moederdag:
  • Een gezellig blik met smakelijke koeken en afbeelding van onze molen.
  • Een speculaasplankje naar eigen ontwerp waarmee u uw eigen Beemsterkoekjes met afbeelding van De Nachtegaal kunt bakken (in beperkte oplage beschikbaar, dus één per klant en op is op).

© Copyright 2020. De Stichting tot behoud van De Nachtegaal | Colofon