Ambachtelijk Nachtegaalmeel op Midwinterfeest in De Rijp

Tijdens het tweejaarlijks Midwinterfeest in De Rijp is ook De Nachtegaal weer van de partij.

Kom op zaterdag 10 of zondag 11 december naar deze sfeervolle kerstmarkt en kijk hoe wij op ambachtelijke wijze de bezoekers van meel voorzien. Ter plekke wordt met oude maalsteentjes graan tot meel vermalen en direct aan de man gebracht.

Afgelopen dagen is er op de molen weer volop gedraaid, gemixed en verpakt om ook al onze andere producten voldoende beschikbaar te hebben. Zo zijn in De Rijp vijfgranenmix, Beemster volkorenmeel, Beemsterbloem, Beemster pannenkoekmix en kruidkoekmix te koop.

U kunt onze kraam vinden in de Rechtestraat voor de bibliotheek.

Bent u niet in de gelegenheid om naar De Rijp te komen dan kunt u zaterdag tussen 11:00 en 16:00 uur ook gewoon terecht op de molen. 

© Copyright 2023. De Stichting tot behoud van De Nachtegaal | Colofon