Open Dag Beemster 2017

Open Dag Beemster 2017

Open Dag Beemster bij De Nachtegaal een dag vol gezelligheid. De enthousiaste bezoekers die veelal op de fiets kwamen konden rondkijken op de molen of genieten van een overheerlijke pannenkoek met stroop. De belangstelling voor onze Beemster Betje pannenkoekenmix en andere mixen was zo groot dat aan het eind van de middag veel van onze voorraad uitverkocht was. De ijscoman met Italiaans ijs verkocht heerlijke ijsjes. Voor de kinderen was er een quiz met “moeilijke molen vragen”. Na het beantwoorden van deze vragen kregen de kinderen een echt “molendiploma” mee naar huis. Voor de allerkleinsten waren er molenkleurboekjes.

Wilde u ons bezoeken maar was u niet in de gelegenheid dit te doen met de Open Dag. Wij zijn geopend op woensdag van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom.

© Copyright 2023. De Stichting tot behoud van De Nachtegaal | Colofon