Samenwerking met De Kosterij

De (h)eerlijke molenproducten van De Nachtegaal zijn sinds 15 januari ook te koop in De Kosterij in Middenbeemster. Hiermee is een begin gemaakt aan een samenwerking die meer behelst dan alleen de verkoop van ambachtelijk meel uit de Beemster. Het afwegen en verpakken van meelproducten wordt bij De Kosterij gezien als een welkome dagbesteding voor de deelnemers aldaar. Voor de molen is het een fijne ondersteuning van de verpakkingswerkzaamheden en prettig dat er nu ook buiten de reguliere openingstijden van de molen meel verkocht kan worden.

Voorlopig zijn alleen de kleinverpakkingen – zoals kilo’s meel, bloem, granenmix en de welbekende pannenkoeken-, cake- en kruidkoekmix – bij De Kosterij in het schap te vinden. U bent van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom in de winkel & lunchroom aan de Middenweg 176 in Middenbeemster.   

klik op de afbeelding voor vergroting

© Copyright 2023. De Stichting tot behoud van De Nachtegaal | Colofon