Molenwinkel officieel geopend

980-IMG_9261-LRb

Al een aantal maanden is het mogelijk om op zaterdagen naast een bezoekje aan ‘De Nachtegaal’ ook ‘windgemalen’ graanproducten te kopen. Inmiddels is dit bij een groeiende klantenkring bekend en doet onze winkel al goede zaken.

Dankzij een subsidie van de Stichting Jonge Arnoldus was het mogelijk om van de ‘kale’ molen een knusse molenwinkel te maken, met daarbij een molenaarshut, waar de molenaars zich op koude dagen kunnen warmen.
Met de hulp van vele vrijwillige schilders is het ingetimmerde interieur inmiddels voorzien van een mooie kleur.

Wij zijn erg trots op het resultaat. Op 29 november 2014 om 11.00 uur wordt de winkel officieel geopend. Hiervoor zijn de vrienden van de molen en /of mensen die van speciale betekenis zijn voor de molen, uitgenodigd.

Vanaf 12.00 uur is iedereen van harte welkom om het resultaat te bekijken.
Molen De Nachtegaal, Hobrederweg 4a, 1462 LJ Middenbeemster

Graag tot ziens op de molen.

© Copyright 2020. De Stichting tot behoud van De Nachtegaal | Colofon