“De Nachtegaal” vanaf 6 december dagelijks op de buis

In het vroege voorjaar van dit jaar was De Nachtegaal een weekendlang het domein van regisseurs, acteurs, cameraploeg en verdere filmcrew. Terwijl de bestrating toen nog verre van gereed was leek het molenerf veranderd in een ware filmset.

 

Vanaf 6 december kan nu op tv van het eindresultaat genoten worden. In 20 afleveringen van 10 minuten is dagelijks op NPO 3 vanaf 18:05 uur de kinderfilm “Kasper en de Kerstengelen” te zien.

 

Hoewel de film zich feitelijk bij een andere molen afspeelt heeft men voor het interieur gekozen voor de sfeervolle ambiance van De Nachtegaal (waar wij best een beetje trots op zijn). Overigens is Tineke Meinema (beter bekend als het gezicht van onze molenwinkel) te zien in een gastrol in aflevering 13.

 

Wilt u meer lezen over de serie kijk dan op: http://www.nlfilm.tv/nl/televisie-1/kasper-en-de-kerstengelen

© Copyright 2020. De Stichting tot behoud van De Nachtegaal | Colofon