Molenprijzen 2016

Ter gelegenheid van de 17e Noord-Hollandse Molencontactdag werden op 1 oktober in het Gemeentehuis van Haarlem de Molenprijzen 2016 uitgereikt.

 

Tineke Meinema, het gezicht van onze molenwinkel, werd daar volledig verrast toen zij door de gedeputeerde voor Cultuur naar voren werd geroepen om één van de drie prijzen in ontvangst te nemen. Tineke werd geprezen voor haar enthousiasme, spontaniteit en inzet voor de klanten van De Nachtegaal, en kreeg naast een prachtige oorkonde en cheque een fraai boeket mee naar huis.

 

Naast de reguliere molenprijzen werd ook Jaap van der Veen, bestuurslid van De Nachtegaal, vereerd met een bijzondere waardering voor zijn waardevolle bijdrage als secretaris van de Noord-Hollandse Molenfederatie en zijn enorme inzet voor de molens in Noord-Holland in het algemeen. Ook voor Jaap was er een fraaie oorkonde met een boeket.

 

Een voor beide zeer verdiende waardering en een mooie promotie van De Nachtegaal.

Zie ook “De Beemster Bengel“.en het verslag van de molencontactdag 2016

http://www.molensnh.nl/index.php/het-laatste-nieuws/62-verslag-molencontactdag-n-h-2016

© Copyright 2020. De Stichting tot behoud van De Nachtegaal | Colofon