Een “nieuwe jas” voor De Nachtegaal

Van januari tot mei 2018 is De Nachtegaal niet in staat om te draaien en te malen. Een grootste restauratie is in gang gezet waarbij onder andere het volledige rietdek zal worden vervangen. Na de oplevering in mei van dit jaar kan de molen er dan weer 50 jaar tegen.

Volgend jaar hopen wij met de molen haar 350 jarig bestaan te vieren, een mooie gelegenheid om haar dan in volle glorie te kunnen tonen.

Afgelopen maanden is er volop gemalen zodat de komende tijd ruimschoots voldoende meel op voorraad is. Een tijdelijk onderkomen naast de molen doet dienst als winkel en is op de gebruikelijke tijden (woensdag en zaterdag) te bezoeken voor uw aankopen.

 

lees hieronder wat de media erover gemeld hebben (klik erop voor vergroting)

© Copyright 2023. De Stichting tot behoud van De Nachtegaal | Colofon