Restauratie 2018 gereed

Nadat ruim vier maanden met man en macht gewerkt is aan de restauratie van De Nachtegaal is de klus geklaard.

De steiger kon op 1 mei worden afgebroken, waarbij de molen letterlijk werd uitgepakt en het nieuwe rietdek (“de nieuwe jas”) dan eindelijk aan de wereld kon worden getoond.

Na een grootse restauratie waarbij veel van het in- en uitwendige van De Nachtegaal onder de loep is genomen staat de molen weer fier te pronken en gaan wij vol goede moed het 350 jarig bestaan van de molen in 2019 tegemoet.

De open dag van 10 mei (Hemelvaartsdag) is een prachtige gelegenheid om het resultaat te komen bekijken. De deuren staan die dag wagenwijd voor u open. Kom langs om van al het moois en onze pannenkoeken te genieten.

© Copyright 2023. De Stichting tot behoud van De Nachtegaal | Colofon