350 jaar nachtegaal

 

 

 

 

Zaterdag 18 mei 2019

Dit jaar is de schooljeugd actief betrokken in een molenzeilproject. 80 Leerlingen van Beemster basisscholen en de naschoolse opvang hebben onder begeleiding van Liesbeth Molenaar, Mart Hellingman, Janna Bakker en Ans van Overbeek vier molenzeilen beschilderd die door Henk Albertsma voorbewerkt zijn. Op zaterdag 18 mei tussen 10.30 en 11.30 uur worden deze op de molen onthuld. Die dag staat trouwens geheel in het teken van activiteiten voor de jeugd. „Jonge molenmakers” kunnen van 12:00 tot 15:00 uur op het nabij gelegen feestterrein (Hobrederweg 6) een eigen windmolentje van hout of klei komen maken. De deelname is gratis.
Er kunnen maximaal 150 kinderen deelnemen.
Aangezien er weinig parkeer gelegenheid is, willen we u vragen om indien mogelijk met de fiets naar de molen te komen.

© Copyright 2023. De Stichting tot behoud van De Nachtegaal | Colofon