Theo Pauw, geslaagd als molenaar

Goed dat De Nachtegaal de “feestzeilen” nog heeft voorhangen. Onze “MIO” (molenaar in opleiding) Theo Pauw is namelijk geslaagd voor zijn landelijk molenaars eindexamen.

Bestuur en medewerkers zijn er reuze trots op dat Theo zijn welverdiende diploma met speldje heeft behaald en zich na de nodige voorbereidingen op verschillende molens nu officieel molenaar van De Nachtegaal mag noemen.

Met het officiƫle document van De Hollandsche Molen op zak mag onze molenaar ook op alle andere molens in het land draaien, maar wij hopen natuurlijk vooral dat Theo zijn draai zal blijven vinden op onze eigen Beemstermolen.

Theo van harte gefeliciteerd en heel veel mooie molen- en maalmomenten toegewenst.

© Copyright 2023. De Stichting tot behoud van De Nachtegaal | Colofon