Winteractiviteiten

Winterweekend bij korenmolen “De Nachtegaal”

Zaterdag 17 december 10.00-18.00 uur
Zondag 18 december 10.00-16.00 uur.

Een bezoek aan onze molen in de winter is een koude klus.
Toch is het de moeite waard om langs te komen De molen in kerstsfeer draait (bij geschikte wind).
Wij leiden u rond in de molen. Zeker voor kinderen is het proces van graan tot brood en de techniek van de molen leerzaam. En dat alles met windenergie. We zijn zaterdag zelfs tot 18.00 uur open, zodat u de verlichte molen in het donker kunt bewonderen.

Om uw bezoek aangenamer en gezelliger te maken schenken we in de molenschuur warme drankjes met daarbij onze eigen gemalen baksels. En nog meer activiteiten.

Een molen onderhouden is een dure aangelegenheid en daar kunnen we uw steun bij gebruiken. Daarom zijn wij blij met een aardige sponsor, die de molen een warm hart toedraagt. Deze heeft voor ons een aantal professionele kerstpakketten gemaakt, met kerstattributen en onze mixen. De kerstpakketten zijn aan ons geschonken voor verkoop in de molen, waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan de instandhouding van onze molen. Leuk om te geven. Ook is er vogelvoer met onze meelproducten.

De verkoop start op zaterdag 10 december in de molen.

info@nachtegaalbeemster.nl

© Copyright 2023. De Stichting tot behoud van De Nachtegaal | Colofon