Informatieavond Windbrief / concert Carel Kraayenhof

Op woensdag 27 november 2013 is er een informatieavond over de verkoop van de Windbrief. U hoort dan waarom er nog steeds geld nodig is voor onderhoud van de molen en aanbouw van de molenschuur. Tevens vertellen we u hoe u op een fiscaal aantrekkelijke wijze kunt schenken aan molen De Nachtegaal.

Carel Kraayenhof

Ook deze avond komt Carel Kraayenhof zelf vertellen over zijn droom en hoe hij daaraan gewerkt heeft om die te laten uitkomen. Als u een windbrief koopt dan nodigen wij u uit voor een concert met Carel Kraayenhof in de Keyserkerk.

De aanvang van de informatieavond is op 27 november is om 20.00 uur in de foyer van de Keyserkerk. We hopen u daar te mogen ontmoeten!

Lees hier de uitnodiging: file-pdf-acrobat Dromendurvendromen.pdf
Klik hier voor de details van de actie “Een tandje erbij”:
file-pdf-acrobat Een tandje erbij.pdf

© Copyright 2023. De Stichting tot behoud van De Nachtegaal | Colofon